Account verwijderen
Je verwijdert je account in de app. Dat doe je zelf, met een verse login.
Zo doe je dat
- Log in op de app.
- Open Instellingen en dan Account. Heb je nog geen administratie, kies dan Account verwijderen onder het formulier.
- Download de auditfile, de jaarrekening, de rapporten en de bonnen als je die hebt.
- Log opnieuw in als dat langer dan tien minuten geleden is.
- Typ VERWIJDER.
Wat er weggaat
- Je login, je sessies en je passkeys.
- Je persoonsgegevens.
- Elke administratie waar jij de enige gebruiker van bent, met de facturen, de bonbestanden en het logo.
Wat je zelf houdt
Jij houdt de administratie zeven jaar. Dat is de bewaarplicht uit artikel 52 AWR. Je gegevens worden direct verwijderd en zijn binnen 30 dagen ook uit de back-ups weg.
Een administratie die je deelt
Zitten er andere mensen in een administratie en ben jij de enige eigenaar, draag het eigenaarschap dan eerst over. Daarna kun je je account verwijderen. Is er nog een eigenaar, dan verlaat je de administratie. De boekhouding blijft voor de anderen staan.